Незалежна громадсько-політична газета

Нехай звучить серед нас слово Лесі

с1У ворокомлівській сільській бібліотеці відбувся дитячий ранок, присвячений пам’яті Лесі Українки, де звучали твори поетеси у виконанні школярів. Один із них – “Казку про Оха-чародія” представила загалу першокласниця Юлія Губчик. До речі, незважаючи на те, що Юлія була наймолодшою учасницею ранку, вона вже є досить професійним декламатором. Нещодавно дівчинка здобула перемогу у першій віковій категорії на районному огляді-конкурсі театральних колективів “Талантами щедра земля”.
Дивували декламуванням віршів поетеси і більш старші читці Дмитро Процик, Владислав Лапайчук, Іванна Губчик, Оксана Лахай, Дарина Пігулко, Денис Процик, Юлія Ковальчук, Юлія Шумік.
Окрасою дійства стали надзвичайно красиві вокальні партії учасниць місцевого аматорського гурту “Ворокомлівська родина” Марії Шевчик та Надії Лукашик. Артисти виконали композиції на слова Лесі Українки “Місяць яснесенький” та “На зеленому горбочку”.
Із не меншим задоволенням глядачі спостерігали також за грою юних акторів дитячого драматичного гуртка, що діє при сільському будинку культури, під час їхньої власної інсценізації казки “Лілея” та драми-феєрії “Лісова пісня”.
По закінченню даного заходу усі учасники були нагороджені сувенірами.
Марія ШЕВЧИК,
директор будинку культури села Ворокомле.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *