Незалежна громадсько-політична газета

За крок до свободи

«Полісся» — у Переліку друкованих ЗМІ та редакцій, що реформуються на першому етапі

газети...

 Минулої середи Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, якою затвердив Перелік друкованих засобів масової інформації та редакцій, реформування яких здійснюється на першому етапі згідно із законом «Про реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ».

Як повідомив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко, до підготовленого його відомством переліку увійшло 244 редакції з усіх областей України. «Найактивніше підтримують реформування редакції Житомирської області – 17, Вінницької – 16, Запорізької – 15, Рівненської – 14. Менш активні в Закарпатті, де до першого етапу долучилась тільки одна редакція, в Донецькій – 2, в Київській та Чернівецькій областях по 5 видань», – уточнив пан Наливайко.

Серед цього переліку значиться і 9 друкованих ЗМІ Волині. Так, своїм першочерговим правом на реформування вирішили скористатися колективи редакцій газет «Полісся» (Камінь-Каширський), «Волинь-нова» і «Волинська газета» (Луцьк), «Нове життя» (Любешів), «Слово правди» (Володимир-Волинський), «Наш край» (Рожище), «Вільним шляхом» (Ківерці), «Наше життя» (Любомль), «Вісті Ковельщини» (Ковель).

Нагадаємо читачам, що райдержадміністрація і районна рада відповідно ще в березні і квітні ц.р. прийняли рішення, згідно з яким вийшли із складу співзасновників газети «Полісся» і редакції.

Наш кор.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *