Незалежна громадсько-політична газета

На Різдво збирали гроші для хворого хлопчика

Таку добру справу у ці святкові дні зробила громада села Піщане.

Благодійний різдвяний концерт відбувся у приміщенні сільського клубу. На нього прийшло майже все село, адже зал був переповнений. Для присутніх чудові різдвяні номери продемонстрували вокальний ансамбль дівчат будинку культури, хор учнів школи, а також вихованців сільського ДНЗ. Також на це святкове дійство прибув хор Різдво-Богородичної церкви села Сошичне на чолі з настоятелем храму, ієреєм Георгієм Кузьмичем. Разом всі виступаючі подарували піщанцям неповторну різдвяну атмосферу. Організаторами концерту стали директор сільського будинку культури Лідія Сованюк та художній керівник Світлана Заєць.
Кульмінацією ж заходу став збір коштів для восьмирічного Віталія Боснюка з села Полиці, який сьогодні бореться з тяжкою недугою – раком крові і ось уже майже рік лікується в клініці «Охматдит» міста Києва. Для нього жителі Піщаного зібрали 1500 гривень, які пізніше передали батькам хворої дитини. І хоч сума ця символічна, але всі ми знаємо, що добро, зроблене на Різдво, в десятки разів сильніше, ніж у звичайні дні. Тож бажаємо Віталію одужання та якнайшвидшого повернення додому.
Кожен небайдужий також може долучитися до цієї акції та перерахувати на лікування хлопчика кошти (карта ПриватБанк: 5168-7572-1242-3554, отримувач Боснюк Віктор Іванович) або ж вкинути кілька гривень в одну із скриньок, що встановлені в магазинах міста та сіл району.
Наш кор.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *