Незалежна громадсько-політична газета

Найкращий гирьовик-спецназівець

Фото ЄвтушевськийУродженець Каменя-Каширського Володимир Євтушевський, старший оперуповноважений сектору активних заходів оперативного управління  ГУ ДФС у Волинській області, лейтенант податкової міліції в особистому заліку з дисципліни «Гвардійський ривок» у міжнародних змаганнях «I GWARDYJSKIE  MISTRZOSTWA   POLSKI  KETTLEBELL GROM», що проходили в Польщі, посів перше місце. Він став переможцем з гирьового спорту, спромігшись підняти гирі 281 раз.

Володимир входив до команди України як майстер з гирьового спорту. Загалом нашу країну представляли четверо спортсменів, які несуть службу у підрозділах Національної поліції, Національної гвардії і податкової міліції.

Ці міжнародні змагання, як розповів Володимир Євтушевський,  28 серпня в м. Дзвінов  Республіки Польща організувала польська сторона  з нагоди створення Першого штурмового підрозділу Польщі, тобто  польського спецназу. Отож,  спецназівці Польщі, України виборювали першість у двох дисциплінах – «Естафета» між командами і «Гвардійський ривок» в особистому заліку. До речі, українська команда стала переможцем командного заліку завдяки у немалій мірі і старанням нашого земляка.

Віктор КВАШУК.

 

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *