Незалежна громадсько-політична газета

Передплачуйте “Полісся” і будьте певні, що у 2024-му газета житиме!

на сайт.У непростих умовах виживання опинилися друковані ЗМІ України із-за російської агресії. У воєнний час чимало видань припинили вихід через складне фiнансове становище. Ті, що залишилися, у надзвичайних потугах змагаються, аби втриматися на краю прірви. Дороговартісний папір (винятково імпортований), послуги друку і доставки Укрпоштою, ціни на котрі ніколи не були такими високими, як нині, відсутність державної підтримки друкованої періодики, котра є однією з основних складових інформаційної безпеки держави — далеко не всі фактори, що впливають на життєздатність редакцій.

Усе з вище переліченого позначається і на роботі колективу “Полісся”. Також вкрай непросто долати виклики, яких у наше життя додала війна. І все ж, як би не було трудно, наша редакція діє, працівники її трудяться і видають уподобану тисячами читачів газету. Більше того, хочу запевнити наших шанувальників, що і в наступному році “Полісся” залишиться з вами, не пропаде. Життя, переповнене труднощами, змусило нас скоригувати редакційні витрати, в тому числі і заробітну плату працівників. Живемо скромно, але з твердою вірою у мирне і вільне майбутнє. За вивільнені в такий спосіб кошти створили певний запас міцності.
Одним із стратегічних товарів для газетярів є папір. Так ось, ми подбали, аби забезпечити себе ним на весь 2024 рік. Тож, шановні читачі, передплачуйте свою газету із впевненістю. Вона була, є і буде. Як казав один із наших давніх читачів Адам Тимофійович Придатко з Каменя-Каширського (шкода, що нещодавно відійшов у потойбічний світ), газета пережила Сталіна — переживе і Путіна. До речі, у наступному, 2024 році “Поліссю” виповниться 85 років. Погодьтеся, вік солідний.
Просимо звернути увагу і на те, що цьогоріч термін передплатної кампанії (не з вини редакції) значно коротший, ніж у попередні роки, і, згідно з умовами Укрпошти, на місцеві видання має завершитися 26 грудня. Тож, як мовиться, не відкладайте передплату газети у довгий ящик — зробіть це якомога швидше. Ми віримо, що багатотисячна сім’я наших шанувальників не лише збережеться, а й примножиться.
Також звертаємося до усіх, чиї родичі, знайомі, друзі проживають у колишніх Любешівському і Маневицькому районах. Повідомте їм, що тепер вони теж мають змогу передплатити “Полісся” і читати новини про життя своєї малої батьківщини. До слова, сьогодні “Полісся” читають у кожній громаді об’єднаного Камінь-Каширського району.
Багато наших читачів телефонують до редакції і запитують, чи буде у наступному році традиційний розіграш призів за квитанціями передплатників. Повідомляємо: ТАК, БУДЕ! І вже десятки читачів надіслали до редакції квитанції для участі в конкурсі, який безперервно двічі на рік проводимо понад два десятиліття. Тисячі читачів отримали призи від газети. Подбайте, аби і ви отримали шанс потрапити до цього переліку (для цього достатньо передплатити “Полісся” щонайменше на 6 місяців і квитанцію надіслати на адресу редакції).
І насамкінець. Чимало видань сьогодні, аби вижити, просять у читачів і не читачів фінансової допомоги. Ми ж натомість звертаємося до вас, наші шановні і у великій мірі рідні друзі газети, з єдиною просьбою — передплатіть газету на той період, наскільки дозволяють вам можливості сімейного бюджету. Це буде для нас достатня підтримка від вас. А “живими” коштами у нас з вами є кому нині допомагати. Це — наші захисники, які протистоять російським окупантам. Тож спільно робімо все, аби здобути перемогу і на фронті на передовій у боротьбі за свою свободу, і на фронті інформаційному. РАЗОМ — ПЕРЕМОЖЕМО!

Петро ТРОФИМЧУК, редактор “Полісся”.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *