Незалежна громадсько-політична газета

Грали у волейбол і збирали кошти для пораненого бійця

Благодійний турнір з волейболу серед змішаних команд організацій, підприємств та спортивних колективів Камінь-Каширської громади відбувся днями у спортивному залі профтехучилища.

unnamed (4)Три волейбольні колективи (ВК «Волиньгаз», ВК «Колос» та ВК «Трудові резерви»), у складі яких згідно з умовами турніру було не менше як по одній жінці зійшлися у боротьбі за головний трофей. Варто відмітити переконливий успіх волейболістів з «Колоса», із якими суперникам довелося доволі непросто. Тож у підсумку вони зуміли обійти усіх й опинилися на найвищій сходинці п’єдесталу пошани. Вмотивована гра ВК «Трудові резерви» вивела команду на 2-ге місце, відповідно «газовики» замкнули трійку лідерів змагань.

Окрім основних нагород, які отримали колективи, деяких представників команд удостоїли відзнак за блискуче проведення гри та організаційні здібності, проявлені на етапі формування турніру. Тож за цими якостями кращими визнали подружжя Олександра та Аліни Гальомів (ВК «Волиньгаз»), Надію Гунчик та Валерію Денисюк (ВК «Трудові резерви»), Владислава Сотника та Олену Бутель (ВК «Колос»).

Спільними зусиллями впродовж благодійного турніру було зібрано 3 тисячі 160 гривень. Ці кошти передали на лікування важкопораненому на передовій командиру відділення 68-ої єгерської бригади, військовослужбовцю ЗСУ з Камінь-Каширщини Віталію Лошику.

Леся МІНІБАЄВА.

 

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *