Незалежна громадсько-політична газета

Обірвалося життя Героя

Дорога воєнних перемог над росією окроплена кров’ю українських військових. І щодня на ній ми втрачаємо наших захисників. На жаль, безжальна війна забрала життя уродженця Камінь-Каширського району ЛІПИЧА Олега Володимировича. 40-річний чоловік загинув у ході тяжких боїв поблизу села Єгорівка Волноваського району Донецької області. Олег служив у 68-й окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша. 

312597117_452970066926100_6705440680809750722_n

Як розповідають знайомі загиблого, він був простим, роботящим, хорошим сім’янином. Всі знали його як людину слова, як того, хто ніколи не підведе, не зрадить. Олег завжди говорив прямо, що думає, не кривив душею, у будь-якій ситуації залишався щирим і відкритим, надійним другом. Якщо щось обіцяв, то обов’язково виконував.
Батьківська оселя чоловіка знаходиться в селі Добре. Тут він провів дитинство та юність. Вже коли перебрався до Каменя-Каширського у село часто навідувався, аби побачитися з найдорожчими – татом і мамою, провести час у колі родини, душевно погомоніти з братом, сестрою. Олег Ліпич дуже любив свою сім’ю, чим міг підтримував дружину та дітей, яких доля подарувала йому двоє, намагався зробити їх життя щасливішим, наповнював справжньою батьківською турботою, захищав. Не вагаючись прийняв рішення піти на війну, аби, знову ж таки, захистити від її жахів.

Олександр ПРИЙМАК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *