Незалежна громадсько-політична газета

Хірургічні послуги у райлікарні надаватимуться на якісно новому рівні

Для покращення якості надання медичних послуг КНП “Камінь-Каширська ЦРЛ” придбала висококласне лапароскопічне обладнання німецького виробництва.

unnamedЛапароскопічна стійка — це надійний сучасний комплекс, що дозволяє проводити малоінвазивні операції із мінімальною травматизацією тканин, косметичним ефектом, малим терміном реабілітації. Апарат надає користувачеві сучасні інструменти для якісного дослідження анатомічних структур при застосуванні в сфері урології, гінекології, баріатрії, колонопроктології, онкохірургії та загальній хірургії.
Як повідомила медична директорка установи Людмила Потягайло, нині лікарі-хірурги та акушер-гінекологи освоюють новий апарат, тож у близькому майбутньому послуга лапараскопічних операцій стане доступною в райлікарні. Придбати устаткування вартістю 4 мільйони 300 тисяч гривень вдалося спільно з міською радою.
unnamed (1)“Нові види оперативних втручань стають дедалі частішим методом у сучасному житті. Наявність високотехнологічного лапароскопічного обладнання дасть змогу комфортно працювати у різних умовах та на професійному рівні. На згадану потребу із міської казни виділили два з половиною мільйони гривень”, — підкреслила Людмила Потягайло.

Леся МІНІБАЄВА.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *