Незалежна громадсько-політична газета

У Камені-Каширському тимчасово не працюватиме районний відділ міграційної служби

Про це журналістам «Полісся» повідомили у міграційній службі Волинської області.
Зокрема, за словами речниці відомства Наталії Левчук, Камінь-Каширський відділ припинив прийом громадян з 5 липня. Однак, коли він відновить роботу, наразі важко спрогнозувати.
ilyustratyvne-foto_large— Все обладнання, з яким працювали тут спеціалісти, забрали на оновлення та налаштування. Воно є досить непростим — використовується для відбору біометричних даних громадян на виготовлення біометричних документів. Тож щойно буде готовим, його повернуть і відділ відновить роботу, — пояснила Наталія Левчук.
Тим часом жителі Камінь-Каширщини можуть звернутися у будь-яке інше відділення міграційної служби, щоб замовити виготовлення паспортів чи ID-карток.
А ось отримати готові документи, із заявами на виготовлення яких люди зверталися у Камінь-Каширський відділ, можна лише у відділі селища Маневичі. Туди краянам доведеться їхати, бо попросити, щоб їх переслали поштою, не вдасться, адже при видачі біометричних документів біометричні дані громадян відбирають повторно.
— Для цього потрібно прикласти пальці, щоб програма їх зчитала, — зауважила речниця міграційної служби Волині. — А щоб отримати довідку, жителі Камінь-Каширщини можуть скористатися телефоном Маневицького відділу (03376)2-13-71. Про будь-які інші зміни у роботі міграційної служби будемо повідомляти додатково, — наголосила Наталія Левчук.
Поряд з цим зауважимо, що тимчасово припинили роботу також відділи міграційної служби у Любешові, Ратному, Любомлі та ще деякі територіальні органи і підрозділи ДМС.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *