Незалежна громадсько-політична газета

Війна забрала ще одного славного воїна

Боронячи рідну землю, загинув 53-річний уродженець Великої Глуші Мельник Валентин Петрович.

1

Закінчивши місцеву школу, Валентин здобув освіту в Луцькому професійно-технічному училищі. Деякий час був за кордоном, зокрема, служив в Угорщині. З часом доля завела волинянина аж у місто Торецьк (раніше називалось Дзержинськ), що у Донецькій області. Там він і по нині проживав із сім’єю. Був командиром взводу Державної воєнізованої гірничо-рятувальної служби у вугільній промисловості.
У 2017 році його мобілізували до українського війська. Воював у зоні бойових дій на сході України. Вдруге обороняти свою державу пішов із початком широкомасштабного вторгнення рашистів.
У Великій Глуші залишилися батьки Валентина, котрі наразі навіть не можуть належно оплакати й поховати свого сина. Адже боєць загинув на окупованій території на Донеччині.
2

«Велика втрата батькам, землякам. Ніколи не забудемо нашого Героя. Вічна пам’ять дорогому однокласнику», – пише у соцмережах колишня односельчанка полеглого воїна Валентина Гунжер, яка навчалась із ним у школі.
«Сумуємо дуже за тобою, що злетів ти Ангелом від нас… Співчуваємо зраненим й згорьованим батькам. Хотілось би розділити їхній біль. Невимовно жаль: не стало в мами сина, яким тішилась й гордилася, завше чекала в гості. Живого, не в труні! Яке ж зло війна! Все обірвала і забрала радість у родини та близьких назавжди. Найщиріші співчуття… Дякуємо батькам за сина Героя, який загинув за усіх нас, і низько вклоняємось їм», – додає великоглушанка Лідія Сергійчук.
Співчуваємо рідним Валентина Мельника. Світлий образ Героя залишиться у пам’яті кожного, з ким перетиналися його стежки-дороги. Вічна пам’ять і слава тобі, солдате!

Любомир БРОШКО.
Фото із соцмереж.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *