Незалежна громадсько-політична газета

Нашкодив громаді і здобув недоброї слави

Нещодавно жителю села Соснівка Олександрові П. заманулося поорати дорогу, покраяти борознами пасовище і міст через меліоративний канал.
Селяни не можуть зрозуміти, як пояснити поведінку чоловіка. Бо ж ні собі вигоди він не надбав, ні однесельцям нічого корисного не зробив. Навпаки — лише нашкодив.

1-

Ось що про це розповів, завітавши до редакції, житель села Сергій Іванущик:
– Надвечір 11 квітня Олександр П. “похазяйнував” неподалік мого дому. Трактором, обладнаним плугом, він завдав пошкоджень дорозі, пасовищу, мостові через меліоративний канал, пооравши їх, як, аналогічно, і в’їзд на подвір’я до мого господарства. Коли на ту пору я вийшов із будинку та побачив наслідки вчиненого ним, то був просто шокований. Одразу викликав наряд поліції. На час приїзду правоохоронців порушник сховав трактора і почав доводити їм свою правоту й невинуватість, при тому вдався до шарпанини. Поліцейським довелося втихомирювати імпульсивного бешкетника застосуванням кайданок. Звісно, мовчати про це я не збирався. Тож наступного дня вже особисто приїхав у районний відділ поліції із заявою, де виклав опис події та попросив реагувати згідно закону. Окрім того про випадок повідомив старосту Пнівненського старостинського округу Сергія Ковальчука, депутатів.
6 (1)

Не полишаю надії добитися правди — винуватець має ліквідувати наслідки свого шкідництва.
Як стало відомо журналістам районки, Олександр П. тепер уже не заперечує своєї причетності до події та висловив готовність ліквідувати завдану ним шкоду. Це підтвердив староста округу Сергій Ковальчук. Поспілкуватися особисто з винуватцем нам не вдалося. У районному відділі поліції кореспонденту “Полісся” також прокоментували, що справа вирішуватиметься на рівні громади, відтак процесуальних дій по ній не проводитиметься.
Тим часом Сергій Іванущик не став чекати розв’язку ситуації та відновив проїзд на територію свого господарства.

Іван ВИШИВАНИЙ.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *