Незалежна громадсько-політична газета

Змагалися юні спортсмени-інтелектуали

У Камені-Каширському відбувся дитячий фестиваль із шашок «Різдвяний-2022» серед вихованців закладів освіти громади, які сформували 21 команду.

received_344486547522887За чемпіонство змагалися понад 70 юних любителів шашок. Суперники мірялись між собою силами в одній підгрупі в семи турах, незалежно від віку та статі. Переможців, правда, нагороджували за сумою очок окремо у трьох категоріях — дівчата, хлопці, команда.
Серед дівчат найкращий результат показала Вікторія Рибак із Пнівне, одразу за нею – Наталія Лук’янчук з цієї ж команди, третю сходинку закрипіла за собою Анна Процик із Ворокомле.
received_1077404316433321Серед хлопців перемогу здобув Михайло Кичук із Малої Глуші. Михайло Тарасюк із Оленине посів друге місце, а Богдан Найдич із Грудок – третє.
У командній суперечці не було рівних ліцеїстам із Пнівне. Друге місце у школярів із села Ворокомле, замкнули трійку лідерів грудківці.
«Серед 72 учасників було 28 дівчат. У загальному заліку перемогла якраз представниця прекрасної статі.
Вдячні за співпрацю управлінню гуманітарної політики міськради. Окреме слово вдячності керівництву Камінь-Каширського ВПУ, особисто директору та кафедрі фізвиховання. Жоден заклад в нашій громаді не зумів би так організовано й відповідально підійти до справи! Адже грамотно розмістили майже сотню учасників та представників.
Виручив нас і обласний центр «Спорт для всіх»: автобусом туди-сюди передавали для нас необхідний інвентар. Сподіваємося, що з часом у нас з’явиться власний. Бо без нього – нікуди, особливо без шахів та годинників, їх нам ніхто не позичить. Адже плануємо ще неодноразово повторити такий захід», – розповів директор Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх» Сергій Панасюк.

Іванна ГАЙДУЧИК.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *