Незалежна громадсько-політична газета

Світлана КЕРЕБ: “Ми даруємо своїм клієнтам красу вже 10 років!”

Салон краси “Ажур”, що у Камені-Каширському, користується великим успіхом у своїх відвідувачів.

unnamed (2)Мати чудовий та доглянутий вигляд сьогодні простіше, аніж здається, позаяк у райцентрі можна віднайти спеціалістів індустрії краси на будь-який запит та гаманець. Втім обирати варто лише перевірені заклади, аби не зіпсувати зовнішній образ, а з ним і свою індивідуальність.

За роки роботи та професійного росту салон краси  “Ажур”  здобув серед краян та гостей міста своєрідне визнання. Адже постійне вдосконалення  майстерності працівників, підвищення кваліфікації, що поєднуються з  традиційними техніками та неординарними інноваціями, і дає те саме необхідне усім клієнтам, заради чого вони приходять у салон упродовж десятиліття.

unnamed (1)Затребуваний, бо постійно розширює спектр послуг. Досвідчені майстри салону надають тут спеціалізовані комплексні послуги  догляду за зовнішністю: перукарський та нігтьовий сервіс (чоловічий та жіночий), візаж. Невдовзі  доступною стане процедура воскової депіляції.

— Члени команди професіоналів салону “Ажур” свою роботу люблять та ставляться до відповідальної справи з особливим ентузіазмом, — зауважує  творча наставниця і власниця закладу сфери краси Світлана Кереб.

У перукарській сфері вона вже 15 років, тож знається на цій  “кухні”  до найменших деталей. Пані Світлана переконує, що перукар — це стиліст і творець. Бо ж, мовляв, перед тим, як дати початок новому образу, спочатку треба зрозуміти стиль життя людини, відгадати її бажання, характер. А сама стрижка має підходити не тільки до форми обличчя, а й виражати індивідуальність людини, надавати певної родзинки, тощо. Для цього Світлана Кереб  відстежує модні тенденції, дбає аби майстри працювали виключно на сучасному обладнанні, використовували професійну косметику.

unnamedДо прикладу, пояснює фахівчиня, процедура фарбування волосся має ряд правил та рекомендацій, яких потрібно дотримуватися для здобуття бажаного ефекту. Потрібний колір підбирає колорист, втім, аби вдало  фарбу зміксувати, треба мати відповідний диплом. Експертка з волосся пані Світлана за компонування фарб несе відповідальність самостійно. Крім того, має фаховий кваліфікаційний рівень, що дає їй можливість навчати перукарів-початківців.

unnamed (96)Відтак база постійних клієнтів, котрі незмінно обирають  “Ажур”  та  залишають про нього лише схвальні відгуки, постійно збільшується.

А секретом успіху салону його власниця вважає не лише беззаперечний професіоналізм команди, якість послуг та матеріалів, а й уміння створювати приємну та дружню атмосферу в колективі. “Тож ваша краса — в надійних руках”, — наголошує Світлана Кереб.

Адреса салону:

м.Камінь-Каширський,

вул. Ковельська, 18.

Тел. (097)89-28-767.

Леся МІНІБАЄВА.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *