Незалежна громадсько-політична газета

Немає розуму — вважай…

Минулого тижня у Камені-Каширському невідомі зловмисники пошкодили техніку, що задіяна на ремонті автошляху по вулиці 1 Травня. Вони побили скло у двох котках, поцупили дзеркала та два пульти асфальтоукладачів (приблизна вартість 3,5 тисячі євро), пальне. До того ж порозкидали робочий інвентар.

unnamedПоліцейські, яким вдалося розкрити дане правопорушення по “гарячих” слідах, зухвалі дії спритників кваліфікують як крадіжку за попередньою змовою. За повідомленням начальника районного відділу поліції Сергія Редька, хуліганами-злодіями виявилися двоє місцевих мешканців, раніше не судимих. Викрадені речі правоохоронці у них вилучили. Тепер зловмисникам доведеться відшкодувати збитки за пошкоджене майно та відповісти згідно статті 175 ч. 2. Кримінального кодексу України.
unnamed (56)

— Часто ми звикли звинувачувати у безвідповідальності когось, лише не себе, виявляючи при цьому неповагу до праці інших людей. Так і цього разу вандали понищили чуже майно, тим самим могли створити умови, через які відновлення дорожнього покриття затяглося б на невизначений час. На щастя, дорожні роботи й далі проводитимуться згідно графіка, — зауважив Сергій Редько.

Леся МІНІБАЄВА.

ПУБЛІКАЦІЇ, СИТУАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *