Незалежна громадсько-політична газета

Завжди є час для добрих вчинків

Милосердя і добро допоможуть обділеним долею дітям відчути турботу оточуючих і потрібність суспільствові

1Час передноворіччя та майже весь перший місяць нового року позначені довгою вервечкою теплих веселих свят. Усі чекають їх з нетерпінням, а особливо малеча. Та, на жаль, є багато дітей, які не можуть відчути того приємного трепету та уваги рідних.

2

Уже декілька років поспіль вчителі Підцир’ївської школи влаштовують благодійні збори, аби допомогти вихованцям Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Та 2020-ий був особливим. Окрім педагогів школи, учнів та батьків до доброчинності долучилися чимало жителів Камінь-Каширщини. Ми були приємно вражені, що наші земляки такі щирі та добрі. Коли купували на базарі речі для дітей, то продавці робили знижки, давали гроші на смаколики. Не було проблем із транспортом. Люди самі телефонували і пропонували допомогу. Завдяки спільним зусиллям було зібрано та куплено багато одягу, іграшок, книжок та усього того, чого потребують діти.
Дуже шкода, що так багато малюків змушені жити без сім’ї та простих, але таких потрібних радостей дитинства. Звичайно, ми не можемо дати їм усього цього. Проте допомогти зрозуміти, що вони не самотні, що хтось про них дбає, можемо. Тож відвезли усі пожертви до центру соціально-психологічної реабілітації, привітали дітей і вручили їм солодкі подарунки. Сподіваємося, що вони відчули себе щасливими.
Працівники центру подякували нам за надану допомогу і вручили грамоти. Сьогодні ми кажемо велике спасибі усім небайдужим людям Камінь-Каширщини. Нехай Господь сторицею воздасть вам за душевне багатство!

Олександра Мацик, учениця 11 класу ЗОШ І-ІІІ ст. села Підцир’я.

ПУБЛІКАЦІЇ, БЛАГОДІЙНІСТЬ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *