Незалежна громадсько-політична газета

Люди, які смітять, уподібнюються свиням!

І знову журналісти “Полісся” вимушені повертатися до надто “заїждженої” теми — сміття. Того самого сміття, котре дехто з краян усе ніяк не навчиться утилізовувати за правилами, по-свинськи залишаючи, де прийдеться: посеред лісових галявин, у ярах, на території зон відпочинку чи просто при дорозі.

134808902_899204500820590_8713514358102813472_n

Напередодні новорічних свят мешканка села Полиці Оксана Пасічко зафіксувала черговий приклад такої нехлюйської поведінки. На ділянці автодороги, що пролягає між її рідним населеним пунктом Полиці та сусіднім Піщане, хтось вирішив “прикрасити” узбіччя доброю купую використаних пластикових пляшок.
“Я розумію, що кожна людина хоче залишити згадку про себе на сотні років, але, вибачте, не у такий спосіб. Ви в курсі, що така пляшка розкладається 400-500 років??? Не найкращий вклад у майбутнє”, – обурюється дівчина. Натомість слушно радить: “Давайте будемо залишати після себе щось на кшталт “Кобзаря”, як Т.Г.Шевченко, або, як М.Вербицький, який написав гімн України і тд. А не пляшки, як згадка про наш менталітет. Тому коли в цю новорічну ніч будете говорити тост і не придумаєте за що пити, випийте за те, щоб люди були ЛЮДЬМИ, а не свиньми”.
Підтримали Оксану також чимало користувачів соціальної мережі Фейсбук, де вона опублікувала свій гнівний, але настільки правдивий пост.
Звертаємося до тих, хто дозволяє собі робити подібне, засмічує наш спільний дім: починайте нарешті ставати людьми!
Олександр ПРИЙМАК, фото Оксани ПАСІЧКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *