Незалежна громадсько-політична газета

Новини району

big-eef48ce4bc9266c3a00f38c3e950edb3

Камінь-Каширська райлікарня — опорний медзаклад

Семи медичним закладам Волині Кабінет Міністрів України надав статус опорних.
На період до 2023 року згідно з рішенням уряду такими будуть, зокрема, Волинська обласна клінічна лікарня, Луцька міська клінічна лікарня, Ковельське міжрайонне тероб’єднання, Нововолинська міська, Любомльська, Ратнівська і Камінь-Каширська центральні районні лікарні.
Петро ПОЛІСЬКИЙ.

 

 

Один — в кюветі, інші “поцілувалися”

Минулої п’ятниці над Камінь-Каширщиною засніжило. І хоча лапатий мокрий сніг падав зовсім недовго, проте цього виявилося достатньо, щоби створити чимало клопоту місцевим водіям. Частина з них до такого сюрпризу погоди виявилася не готовою.
Того дня рятувальникам 8-ї ДПРЧ міста Каменя-Каширського довелося витягати з кювету вантажний автомобіль VW LT-35, який поблизу села Нуйно злетів із дороги та перевернувся. У цій пригоді, на щастя, крім транспортного засобу більше ніхто не постраждав. Трапилася вона з вини водія чи тому посприяло те, що траса була не чищеною від снігу, – залишається встановити.
А напередодні, в четвер, увечері не поділили перехрестя вулиць Ковельської і Коніщука у місті два легковики. Хоч внаслідок зіткнення автомобілі зазнали значних ушкоджень, проте їхні водії відбулися легкими травмами та переляком — врятували подушки безпеки.

Олександр ПРИЙМАК.

 

Ще одна дитина-сирота матиме житло

У 2019 році на Волині за кошти обласного та державного бюджетів придбали житло для 31 дитини-сироти. 19 дітей отримали компенсацію та самостійно придбали житло. Одна така особа з числа дітей сиріт – з Камінь-Каширщини.
Як повідомили в службі у справах дітей Камінь-Каширської РДА, кошти на грошову компенсацію для придбання житла особі з числа дітей-сиріт отримали в кінці року із додаткових обсягів субвенції. Розмір компенсації становить 374 тисячі 635 гривень. Такою особою є Андрій Лагода 1998 р.н із села Черче. Його було вибрано у відповідності до загальної черги осіб з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебували на квартирному обліку.
Іванна ВЕЛИЧКО.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *