Незалежна громадсько-політична газета

Новини район

Дала фору навіть чоловікам

училище
Наталія Мельник, педагогиня Камінь-Каширського ВПУ, стала переможницею обласного конкурсу “Викладач року закладу професійної (професійно-технічної) освіти-2019” з предмета “Захист Вітчизни”.
До речі, коли говоримо про цю дисципліну, то за вчительським столом ми звикли бачити як правило чоловіка. Брали вони, представники сильної статі, участь у конкурсі серед п’яти претендентів на звання кращого і цього разу. Пані Наталія була єдиною жінкою серед них. І перемогла саме вона.
Фіналісти проходили чимало випробувань, серед яких: тестова перевірка теоретичних знань з педагогіки, психології, методики викладання та предметних знань; презентація досвіду роботи викладача з упровадження інновацій в освітній процес; проведення показового відкритого уроку з предмета “Захист Вітчизни”. Відтак успішно пройшовши фінальні випробування, Наталія Мельник посіла перше місце.
Вітаємо переможницю безкомпромісних освітніх перегонів та бажаємо високих здобутків на професійній ниві.
Леся Мінібаєва.

 

За удар кулаком в обличчя і вкрадений телефон — знову за грати

27 листопада раніше судимий 26-річний житель Камінь-Каширського району пограбував 47-річного мешканця Старовижівщини.
Інцидент трапився пообіді у місті Ковелі. Зловмисник вдарив чоловіка в обличчя, викрав у нього мобільний телефон вартістю 3 тисячі гривень і втік. Потерпілий із заявою звернувся до правоохоронців, а ті своєю чергою протягом кількох годин встановили особу зухвальця.
За фактом грабежу відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Іванна ШЕМЕТЮК.

 

Наш земляк радитиме, як керувати Луцьком

41

Уродженця Камінь-Каширського району Володимира Лотвіна днями призначили радником в.о. голови Луцької міськради. Відповідне розпорядження було розміщене на сайті самоврядного органу.
Володимир Лотвін – медик за освітою. Народився у селі Кримне. Довгий час обіймав посаду головного лікаря лікарської амбулаторії у Пнівне. З 2013 року і по сьогодні він – заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення КЗ “Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №1”.
Олександр ПРИЙМАК.

 

Колишній військовий зберігав арсенал зброї

У Камені-Каширському на лаву підсудних потрапив учасник бойових дій. Завинив він тим, що незаконно зберігав патрони та вибухові пристрої.
Чоловік пояснив, що частину боєприпасів знайшов у пакунку, котрий лежав поблизу рейсового автобуса, яким їхав. Згодом він придбав ще кілька десятків патронів, а також гранати і запали до них. Усе це “добро” було вилучене під час обшуку в гаражі власника.
Свою провину підсудний визнав і пояснив, що мав намір здати правоохоронним органам виявлені ним у пакунку предмети, проте не встиг це зробити, оскільки “боявся негативних наслідків”. Зважаючи на щире каяття обвинуваченого та його заслуги перед Україною, суд вирішив присудити “м’яке” покарання. Відбувся колишній військовий всього лише штрафом.
05

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *