Незалежна громадсько-політична газета

До 12 років за гратами…

lishenie_svobody_razboy

Судитимуть 38-річного мешканця села Бузаки, який кинув гранату на подвір’я оселі депутата обласної ради Анатолія Буська, а згодом ще й напав на нього зі зброєю.

Нагадаємо, кримінальна історія, що добряче сколихнула наше місто, трапилася наприкінці весни, а саме у травні. Почалося все з того, що уночі восьмого травня на подвір’ї оселі в Камені-Каширському, де мешкає Анатолій Бусько, прогримів вибух. Як встановили слідчі, спрацював саморобний вибуховий пристрій. На щастя, тоді ніхто не постраждав, окрім майна.
Після незначного затишшя під ранок двадцятого травня зловмисник, котрий раніше кинув вибухівку, замаскувався накладною бородою та перукою, взяв із собою електрошоковий пристрій й споряджений бойовими патронами пістолет із глушником, проник через паркан на те ж обійстя і, скориставшись заздалегідь підготовленими дублікатами ключів, зайшов у будинок, – розкривають деталі резонансної події у прокуратурі Волинської області.
У помешканні зловмисник напав на господаря, ударив шокером та, приставивши до голови пістолет, почав питати, хто є в хаті.
Почувши, що на шум поспішають члени родини господаря, нападник став утікати. Надворі він заволодів автівкою, проте не зміг виїхати з подвір’я. Тож мусив утікати пішки.
Невдовзі нападника затримали правоохоронці, які згодом вилучили сховані ним у лісі пістолет, глушник та набої.
Найближчим часом чоловік має постати перед судом. За вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Наш кор.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *