Незалежна громадсько-політична газета

Із-за «підставних» гравців зарахували технічну поразку

235528406У неділю, 3 червня, відбулися ігри п’ятого туру чемпіонату району з футболу серед команд вищої ліги.

Фаворитами цього разу стали команди Раків Ліс та «Олімп». Їм вдалося поцілити у ворота суперників найбільшу кількість разів. А от «Соколу», «Ольблє» та Новим Червищам явно не щастило у цей день.

Зіграли ж команди із такими рахунками:

“Олімп” (Видричі) – “Сокіл” (Качин-Сошичне) – 5:1, “Ольблє” (Грудки – Осівці) – Раків Ліс – 2:6, «Стохід» (Житнівка–Піщане) – “НУЗА” (Нуйно–Залісся) – 1:1, Тоболи – Нові Червища – 3:1.

Наростають пристрасті на футбольних полях у першій лізі. Гравці дедалі прискіпливіше ставляться до дотримання суперниками правил гри та умов, прописаних у Положенні змагань. Відтак футболісти із Видерти звернули увагу на те, що за команду Боровне грають «підставні» гравці. Організатори змагань одразу відреагували на вказане порушення, провели розслідування. І в результаті попри те, що команда Боровне виграла матч із рахунком 5:2, їй зарахували технічну поразку.

Інші дуелі першої ліги завершилися з рахунками:

Гута-Боровенська – Хотешів – 4:1, Стобихівка – Ворокомле – 6:1.

У неділю, 10 червня, відбудуться наступні ігри:

Нові Червища – НУЗА, “Сокіл” (Качин-Сошичне) — «Стохід» (Житнівка–Піщане), Раків Ліс – Тоболи, “Олімп” (Видричі) — “Ольблє” (Грудки – Осівці), Видерта – Стобихівка, Хотешів – Боровне, Ворокомле – Видерта.

Олександр Кривдик,

секретар змагань.

Спорт
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *