Незалежна громадсько-політична газета

На олімп першості піднявся “Олімп”

Ось і завершилася футбольна першість району. Вісім кращих колективів, з яких було утворено вищий дивізіон, змагалися за головний трофей. У підсумку безкомпромісної боротьби визначилися переможці. Титул найкращої команди здобув футбольний клуб Олімп з Видричів. Срібло дісталося ФК НуЗа (об’єднана команда сіл Нуйно і Залісся). І нарешті бронзові нагороди виборов ФК Здоров’я з Каменя-Каширського. Загалом з успіхом кожної команди можна ознайомитись, проаналізувавши підсумкову таблицю.

 Команди-призери нагороджені кубками і грамотами, а гравці — відповідними медалями. Крім того кожна команда-переможець відзначена грошовою премією: за І місце — 4,5 тис. грн., за ІІ місце — 3 тис. грн., за ІІІ місце — 2,5 тис. грн. А преміальний фонд для цих потреб було утворено напередодні змагань за рахунок внесків кожної команди у сумі 300 гривень та внесків у такому ж розмірі за кожного легіонера, який виступав за ту чи іншу команду. До слова, у змаганнях брали участь 12 представників-легіонерів, котрих заявили футбольні клуби.

* * *

таблиця футбол....Але футбольне життя із закінченням першості району не перервалося. Нині тривають змагання на кубок. Згідно з жеребкуванням минулої неділі відбулися ігри 1/8 розіграшу кубка. Змагання на цій стадії складаються з одного поєдинку. Ось їх результати:

Стобихівка-1 — Нові Червища-1 (0:1), Бузаки — Грудки (4:1), Нові Червища-2 — Хотешів (3:1), Видерта — Стобихівка-2 (2:1), ФК Стохід — ФК Здоров’я (2:1), Гута Боровенська — НуЗа (1:4), Верхи — Піщане (0:3), Сошичне — Оленине (3:0).

В неділю, 29 жовтня, відбудеться 1/4 кубка. Гра відбудеться між командами: Нові Червища-1 — Бузаки, Нові Червища-2 — Видерта, ФК Стохід — НуЗа, Піщане — Сошичне.

Олександр КРИВДИК,

секретар змагань.

 

Від редакції:

За лаштунками футбольних полів і роздягалень футболістів, як стало відомо редакції, впродовж змагань відбувалися і інтриги, і скандали, і інші доволі пікантні події, про які не поінформований широкий читацький загал, особливо вболівальники. Про все це редакція готує окремий матеріал, який ви зможете почитати в номері “Полісся” наступної суботи, тобто 4 листопада. Обіцяємо, буде цікаво.

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *