Незалежна громадсько-політична газета

У лавах захисників Вітчизни поповнення

сП’ятеро жителів району пішли служити на строкову службу

Розпочався цьогорічний осінній призов громадян на строкову військову службу до Збройних Сил та інших військових формувань України. Минулого понеділка з призовної дільниці районного військового комісаріату урочисто провели п’ятеро новобранців. Вадим Якимець з Качина, Андрій Конотопчик з Каменя-Каширського, Іван Сопронюк з Нуйна, Валерій Євчук та Максим Шапка з Видерти вирушили у навчальні центри для отримання військових спеціальностей.

Як вже повідомлялося, строковиків до регіонів, де проводиться АТО, направляти не будуть. Вони проходитимуть службу в пунктах постійної дислокації військових частин.
Привітати та підтримати майбутніх воїнів прийшли комісар району майор Олександр Подолянко, військовий капелан, декан Камінь-Каширської округи Володимир Мицько, заступник голови райдержадміністрації Інна Бігун, а також батьки, рідні та друзі новобранців.
Отець Володимир наголосив, що гордий за юних краян, які йдуть служити до Збройних сил України, а також побажав їм міцного здоров’я, успіхів у службі, мирного неба і найголовніше — повернутися додому живими та змужнілими. А насамкінець батюшка подарував юнакам православні обереги — ладанки.
— Такі ладанки я вручав нашим хлопцям, коли вони йшли служити в зону антитерористичної операції. А тепер вручаю їх і вам. Нехай вони бережуть вас. А коли будете демобілізуватися, то можете передарувати ці ладанки своїм товаришам, які служитимуть вже після вас, — сказав отець Володимир.
Олесь Федорович,
фото автора.

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *