Незалежна громадсько-політична газета

На старт вийшли туристи

 
переможці змагань присвячених до Дня туризму (1)Щороку 27 вересня Україна долучається до відзначення міжнародного свята — Всесвітнього дня туризму. Це свято кожного, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша прекрасна земля!

З цієї нагоди та з метою пропагування туризму, як цікавої форми дозвілля, активного відпочинку, здорового способу життя станція юних туристів організувала масові змагання для школярів, що відбулися на території СЮТур та НВК №2 м.Каменя-Каширського. Зібралося майже 100 школярів різного віку з міських шкіл та села Раків Ліс, аби весело та цікаво провести час і, звичайно, відзначити з друзями свято туризму. Програма масового заходу була досить насичена – змагання зі спортивного орієнтування, велосипедного туризму та в’язання туристських вузлів.

Щорічно напередодні Всесвітнього Дня туризму  Волинський обласний центр туризму, спорту та екскурсій проводить обласні туристські змагання серед працівників освіти Волині. Приємно, що команда відділу освіти Камінь-Каширського району виборола почесне 2 місце.

Оксана ПАСЬ, методист станції юних туристів.

команди освітян на обласних вчительських змаганнях

змагання з велосипедного туризму

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *