Незалежна громадсько-політична газета

Знайшли гроші і на тротуар

Минулого року у Камені-Каширському на одній із центральних вулиць — Першого Травня — відреставрували дорожнє покриття. Втім тротуар праворуч у напрямку до вулиці Ватутіна залишився без ремонту. Це, звичайно, створювало певні незручності для пішоходів. Тож у міськраді віднайшли можливість спрямувати із міської казни кошти на його облаштування цього року.

Безымянный2

Так, управління капітального будівництва Камінь-Каширської міської ради замовило виготовлення проектної документації на його поточний ремонт і восени оголосило тендер на виконання робіт.

Участь у торгах взяли три будівельні фірми. Але перемогло в тендері приватне підприємство «РОСТРАНС» із Луцького району попри те, що пропозиція ПП «Константа-М» з Каменя-Каширського була дешевшою. Все тому, що крайнє підприємство наклало на подану документацію Удосконалений електронний підпис, а не кваліфікований.

Безымянный1

Відтак у ході тендерних торгів очікувану вартість прокладання тротуару із 1 мільйона 158 тисяч гривень зменшили до 1 млн. 124 тис. грн. Саме з такою пропозицією вийшов «РОСТРАНС». На цю суму підприємство було зобов’язане облаштувати пішохідну доріжку тротуарною плиткою та зробити водовідвідну мережу до закінчення року.

Роботи розпочалися і протягом кількох тижнів завершилися. Будівельники поквапилися, аби вкластися в обумовлені терміни . Тим паче, що завезені будматеріали почали спокушати деяких спритників.Адже, як повідомляють у міськраді, якісь особи піддалися спокусі та поцупили 5 метрів квадратних бруківки. Що не кажіть, та прикро, що наші краяни демонструють таку негідну поведінку.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *