Незалежна громадсько-політична газета

Рух маршрутного транспорту поступово відновлюється

На території Камінь-Каширської громади тепер теж відбуваються щоденні автобусні перевезення

2017-07-10

Наразі, за словами міського голови Віктора Пася, відомо, що лише частина перевізників відправила транспорт на маршрути. Але з часом ситуація, каже посадовець, стабілізується.
«Ми сьогодні повинні підтримувати економіку держави. Тому закликаю всі установи та організації, малий та середній бізнес продовжити свою роботу. Наразі у нас спокійно. Сподіваємося, що проблем із пальним не буде і рейсовий транспорт курсуватиме без перебоїв. Що стосується цінової політики – тарифи на перевезення зараз не регулюються державою. Перевізники здійснюють ціоноутворення самі», — зауважив Віктор Іванович.
Крім того він припустив, що вартість квитків на проїзд не повинна суттєво мінятися. Адже держава має намір скасувати ПДВ на пальне, аби не відбулося суттєвого росту ціни на дизпаливо, бензин чи газ. Хоча, звичайно, коригування можливе. Тим більше, що за нинішніх обставин прогнозувати щось не варто.
Відтак, повідомляємо, що станом на 15 березня у нас функціонують такі щоденні автобусні перевезення за маршрутами:
Камінь-Каширський — Рівне — відправлення о 5:00 год. та о 9:00 год.;
Рівне — Камінь-Каширський — відправлення о 12:15 год. та о 14:55 год., з Луцька — о 16:50 год., з Ковеля — о 18:30 год.;
Щитинь — Луцьк — відправлення з Каменя-Каширського о 8:15 год.;
Луцьк — Щитинь — відправлення о 12:35 год.
Крім того щоденно, крім суботи, курсує автобус сполученням Каливиця —Луцьк (через Малу Глушу, Велику Глушу, Видерту, Грудки), відправлення з Каменя-Каширського о 9:25 год. У зворотньому напрямку автобус відправляється з Луцька о 16:35 год., з Ковеля — о 18:15 год., з Каменя-Каширського — о 19:30 год., прибуття в Каливицю — о 20:30 год.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *