Незалежна громадсько-політична газета

Під час спорудження каналізаційної мережі отримав перелом обох ніг

Чоловік у стані середньої тяжкості перебуває у Волинській обласній клінічній лікарні

unnamed (53)Минулого понеділка надвечір під час прокладання каналізації біля одного із торгових приміщень по вулиці Торгова у Камені-Каширському працівник місцевого ВУЖКГ 47-річний Валерій М. зазнав важких травм. Його по пояс в траншеї засипало землею, що спричинило перелом обох кінцівок.
На місце надзвичайної ситуації оперативно прибули усі служби швидкого реагування.
unnamed (3)На момент приїзду медиків “швидкої” чоловіка не змогли витягнути із рова завглибшки два метри, відтак довелося заручитися допомогою рятувальників. Розкопавши земляну глибу, травмованого передали медикам. Каретою “швидкої” допомоги постраждалого госпіталізували до медичного закладу в обласний центр.
Тим часом у коментарі журналістам начальник ВУЖКГ Ігор Каденчук повідомив, що власник приміщення, де тривають ремонтні роботи, пепередньо отримав технічні умови для спорудження системи каналізації. А ось його підлеглий Валерій М., котрий працює у комунгоспі на посаді слюсаря, у день, коли травмувався, був вихідний.
Втім, попри усі формальності ситуації, за фактом нещасного випадку працює поліція. Правоохоронці перевіряють інформацію на предмет порушень правил безпеки на будівництві, тощо. Як повідомив начальник районного відділу поліції Сергій Редько, техніку, яку залучали у процесі ремонтних робіт, вилучили. Нині на місці пригоди працюють фахівці відповідних служб. Відомості за фактом внесені до ЄРДР.
Леся МІНІБАЄВА.

ПУБЛІКАЦІЇ, СИТУАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *