Незалежна громадсько-політична газета

Школярів району, імовірно, харчуватиме ТОВ “РАМЕДАС УКРАЇНА”

Це київська фірма, яка минулого року, суттєво знизивши пропозицію, виграла тендер, але до харчування приступила не всюди. Зокрема, не працювали шкільні їдальні на Любешівщині та Маневиччині, а на Камінь-Каширщині, як зауважували батьки, готували порівняно менші порції.

3-0.summy-kotorye-prokhodyat-cherez-goszakupki-v-ukraine

Цьогоріч ТОВ “РАМЕДАС УКРАЇНА” знову взяло участь у торгах. Його пропозиція виявилася не настільки меншою від очікуваної вартості, як торік, та все ж дешевшою, ніж запропонував опонент — ТОВ “ФАБРИКА СМАКУ”. Наразі замовник послуги, тобто управління соціального захисту населення Камінь-Каширської РДА, готується укласти договір. Якщо ніяких зауважень та скарг не буде, фірма-переможець зможе приступити до організації харчування. На теренах колишнього Камінь-Каширського району їй буде простіше його розпочати, бо вже мають певні напрацювання. А от у навчальних закладах колишніх Любешівського та Маневицького районів доведеться усувати проблеми, які завадили харчувати дітей минулого року.
Отже, очікувана початкова вартість послуги харчування у закладах загальної середньої освіти укрупненого Камінь-Каширського району становила майже 119 мільйонів гривень. У результаті проведених торгів її знизили до 118,5 мільйона. Таким чином тепер вартість обіду для одного здобувача освіти віком від 6 до 10 років коштуватиме 39 грн, від 10 до 14 років — 39,48 грн, від 14 років — 39,96 грн. І, до речі, порції тепер повинні будуть готувати за збільшеними (з 30% до 37%) фізіологічними нормами.
Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ, ЗДОРОВ'Я, Освіта

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *