Незалежна громадсько-політична газета

Запитайте у голови громади

33336..

Шановні читачі!
25 лютого ц.р. гостем журналістів редакції газети “Полісся” буде Камінь-Каширський міський голова Віктор Іванович Пась. Спілкуватимемося про перспективи розвитку Камінь-Каширської об’єднаної територіальної громади, її проблеми і виклики, що постали після створення на теренах укрупненого району найбільшої ОТГ.
Поставити запитання Віктору Івановичу зможуть і наші шановні читачі, загалом жителі ОТГ. Окремо звертаємося до жителів колишніх Великоглушанської, Малоглушанської, Щитинської сільських рад (Любешівщина): скористайтеся і ви хорошою нагодою донести до керівника громади усе, що турбує і наболіло.
Телефонуйте у день зустрічі за тел: 2-34-65, 097-855-78-54 (Viber).
Ті, хто бажає поставити запитання письмово, можуть написати на електронну пошту polissia.kamin@gmail.com або скористатися вайбером за попередньо вказаним номером мобільного телефону. У письмовому варіанті запитання приймаємо уже із сьогоднішнього дня.
Початок зустрічі о 10 год. (орієнтовна тривалість 1,5-2 години). Письмовий виклад змісту розмови з керівником громади буде опубліковано на сторінках газети.
Вл. інф.

 

Передрук або використання у будь-якій формі матеріалу без письмової згоди редакції заборонено!

Влада

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *