Незалежна громадсько-політична газета

Паски, крашанки – воїнам на передову

с1Минулого понеділка черговий вантаж для українських воїнів у зону АТО за посередництвом волонтерів Сергія Шуміка, Олега Ліпича, Леоніда Токарчука, Василя Гупалика, Олега Козіка відправили духовні отці Української Православної Церкви Камінь-Каширського благочиння.

На заклик священнослужителів небайдужі прихожани принесли до храмів району рум’яні, запашні паски, крашанки, м’ясні вироби та інші смачні страви, які є неодмінними атрибутами пасхального столу та додадуть святкового настрою нашим воїнам на передовій. Звісно, продуктовий вантаж перед відправленням благословили священики. Зокрема, чин освячення великодніх смаколиків звершили на подвір’ї Свято-Іллінського храму благочинний Камінь-Каширської округи митрофорний протоієрей отець Стефаній та речник благочиння отець Сергій. Вони також поблагословили людей, які повезли великодні дарунки туди, де звершують бойовий подвиг наші земляки.

— Наближається Великдень і кожна сім’я готується до його відзначення у родинному колі, — зазначив отець Стефаній. — Ми не маємо морального права забути і про наших захисників, які там, на Сході, ризикуючи власним життям заради миру в наших домівках, стоять на рубежах оборони Вітчизни. Із пасками, крашанками, консервацією ми шлемо їм щирі вітання зі світлим Христовим Воскресінням, що наближається, та побажання неушкодженими і здоровими найшвидше повернутися до своїх рідних.

Олесь Федорович.

с2 с3

Фото автора. 

 

БЛАГОДІЙНІСТЬ
One comment on “Паски, крашанки – воїнам на передову

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *