Незалежна громадсько-політична газета

Любешівські поліцейські нестимуть службу в сучасному оновленому приміщенні

unnamed (68)

Тут організовано перший на Волині фронт-офіс — підрозділ, що працюватиме виключно з відвідувачами установи у зручному для них форматі.

Любешівський відділ поліцейської діяльності №1 Камінь-Каширського районного відділу поліції відтепер працює у сучасному реконструйованому приміщенні. Донедавна працівники підрозділу змушені були тіснитися у старій непристосованій будівлі.

unnamed (3)

Двоповерхове приміщення поліцейського офісу обладнане за новими європейськими технологіями. В будівлі розміщена чергова частина, кімната для проведення слідчих дій, прийому громадян, побачень. Усі кабінети споруди оснащені відеокамерами, що дисциплінуватимуть правоохоронців, спонукатимуть належно поводитися із затриманими, а громадян — утримуватися від компроментуючих дій щодо поліцейських. Для повноцінного функціонування підрозділу придбано нові меблі, комп’ютерну техніку тощо.

unnamed (1)
Проєкт реконструкції та забезпеченння матеріально-технічної бази установи обійшовся державі у 10 мільйонів 211 тисяч гривень. З них майже 100 тисяч спрямувала Любешівська ТГ.
Родзинкою роботи відділку, безумовно, є фронт-офіс — сучасна модель первинної комунікації із громадянами. Завдяки цьому нововведенню створено умови для швидкого вирішення питань та отримання консультацій усіма, хто їх потребуватиме. Відтепер любешівці зможуть залишити звернення, скласти заяву про вчинення правопорушення, записатися на особистий прийом не через загратоване віконечко, як раніше, а у вільному доступі.
Відкриття сучасного офісу стало знаковим для місцевої громади, тож на урочистому заході були присутні представники усіх гілок влади, котрі ознайомилися з роботою підрозділу та привітали особовий склад із новосіллям. Зокрема, начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Крошко з нагоди свята та задля ефективного несення служби вручив колегам ключі від нового службового авто PEUGEOT.
Леся МІНІБАЄВА.

НОВИНИ, ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *