Незалежна громадсько-політична газета

Міська рада знову ділила кошти від перевиконання бюджету

4_id17161_650x410_id31645_650x409_16_650x410

За липень казна громади отримала власних доходів на 3,6 мільйона гривень більше, ніж очікувалося. А відтак ці кошти вирішили одразу використати на важливі потреби.

Зокрема, управлінню гуманітарної політики спрямували понад 1,3 мільйона гривень. З них 10 тисяч передбачається на придбання путівок рідним загиблих в АТО, 50 тисяч – на проведення заходів цільової соціальної програми «Молодь України». Освіта отримає більше 300 тисяч гривень, з яких частина піде на співфінансування НУШ, та ще частина – на розрахунки по закладах загальної середньої освіти. І цілий мільйон депутати виділили на придбання медичного обладнання для районної лікарні.
Близько мільйона спрямовано на управління капітального будівництва. Їх мають використати на благоустрій міста, придбання щебеню, грейдерування, очищення каналізаційних мереж. А ще за рахунок цих коштів мають намір виготовити проєктно-кошторисну документацію для проведення капітального ремонту пішохідної доріжки у міському парку та будівництво набережної вздовж річки Цир у парку. До речі, як зауважив міський голова, передбачається влаштувати її із бруківки.
Крім того міська рада заклала 100 тисяч на програму місцевого самоврядування – бюджет участі, по кілька десятків тисяч на виготовлення генеральних планів сіл Підцир’я та Олексіївка, виготовлення містобудівної документації набережної річки Цир у паркові, придбання комп’ютерної техніки, обладнання для мережевого підключення Інтернету для ЦНАПу та оплату послуг з охорони його приміщення.
А ще 975 тисяч гривень було співфінансовано обласному бюджетові на придбання шкільного автобуса та 15 тисяч гривень – на розвиток водного господарства у Камінь-Каширській міській територіальні громаді.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

НОВИНИ, Влада

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *