Незалежна громадсько-політична газета

Поділили вільні залишки коштів міського бюджету. Кому і на що?

На черговій сесії Камінь-Каширської міської ради затвердили виконання бюджету за 2020 рік. Згідно з озвученими даними, весь міський бюджет склав торік понад 24 мільйони 853 тисячі гривень. Його загальний фонд становив 22 мільйони 923 тисячі. При чому з них 2,3 мільйона – кошти, спрямовані з державного бюджету у вигляді субвенції на проведення виборів до місцевих рад.

byudzh_kodeks

Доходи ж спеціального фонду міської ради склали 1 мільйон 930 тис.
Відтак депутати внесли зміни до рішення міської ради та розподілили вільні залишки у сумі близько 6 мільйонів гривень, що утворилися на початок року.
Отож, найбільше спрямували міській раді на утримання прибиральників ВУЖКГ та капітальний ремонт вулиці 1 Травня – по одному мільйону відповідно. 500 тисяч гривень – управлінню гуманітарної політики на зарплату обслуговуючому персоналу, 469 тисяч гривень – міській раді на утримання старостинських округів, теплопостачання, 400 тисяч гривень – на медогляд призовників та освітян, 231 тисячу – на оплату громадських робіт.
Поряд з цим 300 тисяч гривень — на влаштування тротуару у селі Підцир’я, по 150 тисяч – на вуличне освітлення та співфінансування у будівництві воркаут-майданчиків (програма «Здорова нація»). На співфінансування надходжень із обласного бюджету передбачили 386 тисяч гривень. 114 тисяч передбачили для потреб лікування осіб з орфанними захворюваннями. По 100 тисяч гривень виділили райвідділу поліції, на допомоги за зверненнями громадян, на грейдерування доріг та на заробітну плату працівникам комунального закладу «Центр безпеки громадян». На допомогу рідним загиблих в АТО передбачили 70 тисяч гривень, для райвійськкомату – 20 тисяч гривень, громадським організаціям воїнів-авфганців, чорнобильців, УТОСу – по 10 тисяч гривень. 50 тисяч гривень заклали на кредитування за програмою «Власний дім», 40 тисяч гривень – на придбання матеріалів для ремонту санітарних кімнат.
А ще по 60 тисяч гривень піде на виготовлення проєктно-кошторисної документації на поточний ремонт тротуарів і доріг, придбання щебеню на вулицю Миру; по 40 тисяч гривень – на придбання щебеню в село Пнівне, на виготовлення детального плану території кварталу житлової забудови «Промисловий», на виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний і поточний ремонт ліній вуличного освітлення, для ВУЖКГ на ремонт піскорозкидача, заготівлю піску. Окрім того комунальному господарствові виділили 20 тисяч гривень на придбання транспортера, 35 тисяч гривень — на придбання солі, 49 тисяч гривень — на паливно-мастильні матеріали.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

 

Передрук або використання у будь-якій формі матеріалу без письмової згоди редакції заборонено!

ПУБЛІКАЦІЇ, Влада

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *