Незалежна громадсько-політична газета

Інформація про майданчик для дрифту — чистої води фейк

Уже впродовж тижня у волинських засобах масової інформації ширяться чутки, буцімто у Камені-Каширському виділили територію для дрифтового майданчика.
Мовляв, тепер усі охочі зможуть займатися одним із видів автоспорту на спеціально відведеній платформі. На підтвердження інформації додають навіть відеозапис.

e56208f1003fadf29fc5db6df8ccb819Однак у міськраді цю інформацію спростовують і сумніваються, що це відео взагалі відзняте на теренах громади.
«Жодних дозвільних документів для означених потреб ми не видавали. Земельних ділянок під майданчик для дрифту міська рада не виділяла», – запевнив очільник Камінь-Каширської ТГ Віктор Пась.
Хоча, зауважує посадовець, ідея непогана: краще десь за межами населеного пункту створити офіційний майданчик для «шумахерів», аніж вони будуть гасати по місту, порушуючи правила дорожнього руху та наражаючи на небезпеку інших громадян.

Довідково:

«Дрифт» – вид автоспорту, який характеризується проходженням поворотів з використанням керованого заносу за максимально можливих для утримання на трасі швидкості і кута до траєкторії.

Іванна Гайдучик.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *