Незалежна громадсько-політична газета

День журналіста минув, а теплі вітання зігрівають далі

2Крайні вихідні пролетіли для колективу нашої редакції під знаком тепла, добра і щирості, якими щедро зігрівала читацька родина газети «Полісся». У честь професійного свята, яке щорічно відзначається 6 червня, ми отримали безліч вісточок від наших відданих читачів, яскравих героїв і перевірених часом друзів з побажаннями гостроти пера, творчої наснаги і всіх земних благ. Не менш приємно було зустрічати гостей-віншувальників у стінах редакції та за її межами. І ми не можемо не подякувати вам за виявлену увагу і шану, наснагу до творчості.
unnamed (8)Несподівано День журналіста став святковим триптихом: влучним поетичним акордом завершив насичений робочий тиждень Юрій Дмитрук із вітальним словом від народної депутатки Ірини Констанкевич, натомість понеділкові побажання успіхів і розквіту від керівництва ДП «Камінь-Каширське ЛГ» Володимира Корецького та ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» Олександра Грицая зарядили енергією на новий не менш активний тиждень. І навіть у неофіційному колі дружні вітання від поціновувачів місцевого друкованого слова знайшли нас, чим завдячуємо душевною зустріччю із старостою Воєгощанського округу Наталією Ковальчук. Теплих листів годі й злічити.

????????????????????????????????????

Друзі, дякуємо, що цінуєте нашу роботу, помічаєте об’єктивність, розумієте дошкульність і гостроту, реагуєте на актуальність. Відчуття вашої підтримки і відповідальності перед суспільством мотивує нас ставати кращими, цікавішими і пильнішими до найменших деталей. Як і кожна сфера, журналістика – це айсберг, і опублікований матеріал – це лише незначна частина пройденого шляху, тієї льодяної глиби, яка виступає на поверхню. І саме ви, наші читачі, експерти і герої, допомагаєте нам бути міцними і формуєте підґрунтя для нашого росту. Ваша увага – індикатор, що ми працюємо недаремно!
Іванна ВЕЛИЧКО.

ПУБЛІКАЦІЇ, ВІТАННЯ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *