Незалежна громадсько-політична газета

Зважили на потреби бійців і ветеранів

Жителі Камінь-Каширської громади відправили допомогу Волинському обласному госпіталю ветеранів війни.

Краяни відгукнулися на пропозицію Камінь-Каширської організації ветеранів АТО «Побратим», яку підтримала Камінь-Каширська міська рада.

Без имени-1— Ми звернулися до керівників закладів та установ територіальної громади з проханням підтримати госпіталь продуктами харчування. Зі слів наших волонтерів, зокрема, Сергія Шуміка, який завжди тримає в полі зору потреби бійців та ветеранів, знаємо, що в цьому є необхідність, а тому, не зволікаючи, організували збір необхідного, — розповідає Сергій Лукашук, в.о. начальника управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради.
Відгукнулися на цей заклик передусім заклади загальної середньої освіти. Їх трудові колективи та здобувачі освіти принесли картоплю, капусту, буряк, моркву та інші овочі для борщового набору. А також консервовані салати, повидло. Зібране відправили для пацієнтів госпіталю транспортом, що надав підприємець Віктор Семенюк.
1— Освітяни не вперше долучаються до таких справ. Цього разу вони підтримали різні категорії ветеранів, які лікуються, відновлюють здоров’я, втрачену працездатність у волинському госпіталі. І після Пасхи маємо намір знову організувати збір продуктів харчування для цього медичного закладу, — каже Сергій Лукашук.

Тетяна ПРИХОДЬКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *