Незалежна громадсько-політична газета

Благодійність замість букетів

Першокласники Підцир’ївської ЗОШ замість того, аби придбати букети, що їх зазвичай дарують педагогам у День знань, зібрали кошти на благодійність. Відтак 1110 гривень направлять на лікування онкохворих дітей.

Благодійна акція до Дня знань від фонду “Таблеточки” за підтримки сайту “Розвиток дитини” не залишила байдужою учительку молодших класів Підцир’ївської ЗОШ Наталію Михайлюк. Активна користувачка згаданого інтернет-ресурсу, запозичивши ідею благодійної організації, вирішила зініціювати подібну акцію серед вихованців свого класу. Батьки першачків підтримали пропозицію педагога. Отож гроші, які мали б витратити на квіти, а це більше тисячі гривень, спрямували на добру справу.

— Квіти швидко зав’януть, а матеріальна допомога дозволить змінити життя не однієї дитини на краще, — переконує Наталя Петрівна.

Усі зібрані кошти, як зазначає пані Наталя, будуть направлені до волонтерського Міжнародного фонду “Таблеточки”. Структура створена 2011-го року та надає паліативну і психологічну допомогу дітям, співпрацює з батьками та розвиває донорський рух в Україні.

IMG_2716

Леся Мінібаєва.

 

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *