Незалежна громадсько-політична газета

Хоча футбол і міні, проте перемоги великі

с

Щорічно наприкінці осені Камінь-Каширський приймає відкритий фестиваль з міні-футболу серед чоловічих команд організацій, установ, спортивних колективів міста та району. Вечірньої пори на тутешньому стадіоні “Колос” традиційно можна наживо подивитися цікаві матчі, насолодитися блискавичними ігровими моментами, разом із футболістами порадіти чудово забитим голам. А вони їх “вкладають” до сітки незгірш зіркових Мессі, Роналду чи Руні. Так і не скажеш, що більшість на полі – звичайні аматори, котрі ганяють м’яча часто лише для особистого задоволення. Цього разу змагання об’єднали навколо себе понад сотню учасників, які й боролися за почесне звання чемпіона, призовий кубок і медалі.

с2

Минулої п’ятниці відбулося підбиття підсумків фестивалю. Загалом дев’ять команд протягом дев’яти напружених днів ішли до фіналу. Та пробитися туди зуміли не всі. Саме “щасливчики” й розіграли трофеї, зійшовшись у вирішальних двобоях, котрі, до слова, виявилися багатими на сюрпризи. Адже тільки за результатами останніх матчів вдалося остаточно сформувати турнірну таблицю.
Та все ж кожне змагання – найперше перемога. А вона дісталася тільки найсильнішим. Замикає трійку лідерів “Олімп – Освіта”, другою стала молода, але досить перспективна “Спарта”, а от першість за ФК “Камінь-Каширський”.
Також кращі гравці представлених команд отримали індивідуальні статуетки та грамоти. Такими за рішенням суддів стали: Дмитро Ханайчук (“Олімп – Освіта”), Борис Данилюк (ФК “Камінь-Каширський”), Андрій Дем’яник (“Поліція”), Ігор Фарина (“Здоров’я”), Олексій Карпік (“Лісівники”), Дмитро Сухацький (“Стобихівка”), Богдан Антонюк (“Раків Ліс”), В’ячеслав Сметюх (“Спарта”), Сергій Шворак (“Сошичне”).
Вітаючи учасників, директор міського центру фізичного здоровя населення “Спорт для всіх” Сергій Панасюк подякував присутнім спортсменам та побажав їм нових і більших перемог. За його словами, кожен із них сьогодні є переможцем попри те, яку кількість очок здобули команди чи скільки голів забили.
Завершилося свято спорту патріотичним співом національного гімну. Насамкінець зазначимо, що даний фестиваль проводиться в районі з 2010 року. Початково він був покликаний відродити традицію здорового спортивного спілкування між колективами організацій, підприємств.

сс
Олександр ПРИЙМАК,
фото автора.

Спорт
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *