Незалежна громадсько-політична газета

Новини району

original-3341221943...У Стобихівці батьки знову мають намір не пустити дітей до школи

У цьому віддаленому селі поліської глибинки майже 10 років чекають будівництва нової школи. Розпочати його нарешті мали цьогоріч у серпні, оскільки вже і певні суми коштів виділені для цих потреб, а також значну їх частину зібрали стобихівці. Однак проектно-кошторисна документація досі не оновлена. Тож батьки знову мають намір не пустити дітей з першого вересня на навчання.
На спілкування з батьківською громадськістю минулого вівторка приїздив у Стобихівку особисто губернатор Олександр Савченко, який пояснив присутнім, що проект на експертизі, тож будівництво відклали.
Селяни стурбовані недостатньою увагою чиновників до наболілої проблеми села. Шкода, звичайно, позбавляти дітей радості свята Першовересня, але іншого дієвого шляху боротьби за право села мати нову школу тут, схоже, не бачать.
Петро ТРОФИМЧУК.

 

Мрії здійснюються  у наполегливих

Аimage-0-02-04-28b01828d72ad69830cef25554066ca7cb177489e28f4c4be8845cfe99d1b7f7-Vндрій Сафонюк (на фото) – випускник Камінь-Каширського НВК №1, який спромігся рекордно скласти цьогорічне ЗНО, здобуватиме фах лікаря у Національному медичному університеті імені Олександра Богомольця.
Нагадаємо читачам, що Андрій – єдиний на Волині і один з дванадцяти в Україні, хто за результатами зовнішнього незалежного оцінювання отримав максимальні 200 балів одразу з двох предметів. Випробовував свої сили хлопець в біології та хімії, адже ще з дитячих літ мріяв продовжити справу мами, стати лікарем, аби рятувати людські життя. Як нещодавно стало відомо, давня мрія юнака таки здійснилася. Він успішно пройшов вступну кампанію і нині є студентом київського медичного вишу.
Олександр ПРИЙМАК.

 

 

Велосипедистку збило авто

21 серпня на автодорозі поблизу села Оленине автомобіль «Renault-Kango» збив велосипедистку.
За кермом авто перебував 32-річний житель сусідньої, Рівненської області. Виконуючи маневр обгону, водій допустив зіткнення із велосипедисткою, 44-річною місцевою жителькою.
Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні.
Наш кор.

НОВИНИ
Tagged

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *