Незалежна громадсько-політична газета

Юні дарування тріумфували на міжнародному конкурсі

У Київському національному університеті будівництва і архітектури відбувся фестиваль-конкурс “Україна єднає світ”. Отримав він свою назву неспроста, адже по- справжньому грандіозний захід щорічно гуртує на одній сцені тисячі талановитих виконавців з різних куточків України та світу, серед яких — танцювальні колективи, вокалісти, циркові артисти, театрали, гумористи і безліч інших представників творчої еліти…

2_image-0-02-04-80ffcde049ceb2d67e1ad19a67da15ecb65e311f877f2f5ba448655b6ba8ebaa-v

Приємно відзначити, що десятеро вихованців Камінь-Каширської дитячої школи мистецтв зуміли гідно виступити на міжнародному конкурсі та повернулися додому з нагородами. Зокрема, скарбниця здобутків наших юних зірочок поповнилась дипломами і кубками та незабутніми враженнями.

Так, піаністи Тетяна Грицюк, Назар Дем’яник, Софія Луцик, Андрій Пасічник і їхні колеги-духовики Владислав Склезь та Веніамін Федчик завоювали у своїх вікових категоріях перші місця. Зачарував майстерним співом поважне журі Артем Фіц, за що отримав друге призове місце. Схоже досягнення й в Артема Менделя та Каріни Савчук, які навчаються у класах духових інструментів і домбри. А ось третє місце здобула Анна Галян – фортепіано.

Підготував Олександр ПРИЙМАК.

 

НОВИНИ
Tagged
One comment on “Юні дарування тріумфували на міжнародному конкурсі

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *