Незалежна громадсько-політична газета

Рік обмеження волі з випробувальним терміном отримала за те, що проголосувала за свого сина

Жителька села Малі Голоби Камінь-Каширського району в день виборів до місцевих рад прийшла на виборчу дільницю та проголосувала одразу за двох – за себе й за сина.

Однак, пізніше жінці довелося ходити до суду, щоб пояснити мотивацію своїх дій, ‒ пише Під прицілом.

Так, 25 жовтня 2015 року, в день виборів, жителька села Малі Голоби прийшла на виборчу дільницю, розташовану в приміщенні фельдшерсько-акушерського пункту в селі Хутір. Жінка попросила в члена виборчої комісії видати їй бюлетені не лише на її ім’я, а й на ім’я сина, мовляв, він за кордоном, а проголосувати треба.

Чоловік видав жінці подвійний пакет бюлетенів. Пізніше проти жінки відкрили кримінальне провадження. Однак, до суду обвинувальний акт надійшов з угодою про визнання винуватості, яку обвинувачена уклала з прокурором.

Відтак, Камінь-Каширський районний суд засудив жінку до 1 року обмеження волі з випробувальним терміном в 1 рік.

ДАЙДЖЕСТ
One comment on “Рік обмеження волі з випробувальним терміном отримала за те, що проголосувала за свого сина
  1. Оце вже, можна сказати, “реформи” – засудили злочинця! То не біда, що депутати ухвалюють доленосні для людей і держави закони у Верховній раді, як піаністи – всіма пальцями на руках за себе і за того “парня”. Їм можна все – красти мільйони, голосувати за п’ятьох, обдурювати народ почім світ стоїть, а засудять – сільську бабцю. Гірше ніж в Сомалі, бо там пірати грабують кораблі багатих людей, а в Україні – грабують і садовлять в тюрми бідних і нещасних селян…Скоро Ярослав Кашуба – Голова служби зайнятості України, який взяв хабар на 660 тис.грн., а тепер через суд його поновлюють на посаді, буде повчати україців методам боротьби з корупцією!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *