Незалежна громадсько-політична газета

Свято молодості, сили та краси

3_dsc_0060Шановні спортсмени, тренери, прихильники здорового способу життя, уболівальники, ветерани фізичної культури та спорту!

Прийміть сердечні вітання з Днем фізичної культури та спорту. Наш край завжди славився досягненнями спортсменів, що демонстрували вагомі результати та здобутки, перемоги не лише в області, але й в Україні та за її межами. Нам є ким гордитися і на кого рівнятися: Юрій Чикида  – призер  Всеукраїнських  змагань з легкої  атлетики, Іван Банзерук – неодноразовий призер міжнародних змагань, учасник Чемпіонату світу зі спортивної ходьби в Китаї, кандидат в Олімпійську збірну  України.

Збірна команда  Каменя-Каширського  посіла 3 місце в чемпіонаті Волині з мініфутболу. Команда НУЗА  (с.Нуйно-Залісся) – призер обласних змагань, здобула 2 місце в чемпіонаті Волині з футболу.

На сьогодні в районі працює  Камінь-Каширська дитячо-юнацька спортивна школа відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації, в якій займається 483 вихованці у секціях дзюдо, легка атлетика, футбол, баскетбол, важка атлетика.

Цьогоріч  проходила обласна спартакіада «Волинь спортивна–2017», в якій взяли участь спортсмени нашого району. Призерами та переможцями  обласних змагань стали Всеволод Бащук (дзюдо), Юлія Літвінчук (дзюдо), Павло Самсонюк (легка атлетика), Софія Козак (важка атлетика), Валерія Козак отримала «срібло» на чемпіонаті України з важкої атлетики у м. Скадовську.

Сьогодні повноцінно функціонує спортивний зал з важкої атлетики, де триває навчально-тренувальний процес.

Закінчилася реконструкція футбольного поля районного стадіону. Кошторисна вартість робіт склала 1 млн 250 тис.грн. Цьогоріч було відкрито оновлене футбольне поле.

Третій рік функціонує на районному стадіоні спортивний комплекс зі штучним покриттям (волейбольний, баскетбольний майданчики та міні-футбольне поле, тартанові бігові доріжки – 250 м). Кошторисна вартість – 3 млн 250 тис. грн. Завантаженість комплексу – 150 відсотків.

У районі успішно функціонують громадські фізкультурно-спортивні організації. А саме: спортивний клуб «Трудові резерви» (президент клубу Петро Мельник, ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ»), «Спорт для всіх» (керівник Сергій Панасюк), ФСТ «Колос» (голова райради Руслан Бобко).

Ми вшановуємо та висловлюємо вдячність усім спортсменам – активістам і ветеранам спортивного руху, тренерам дитячо-юнацької спортивної школи, вчителям фізичного виховання загальноосвітніх шкіл, спонсорам, прихильникам та уболівалникам району. Окрема вдячність президету футбольного клубу «ДОФ АРБО» Анатолію Буську, який був субпідрядником будівництва спортивного комплексу,  Віктору Пасю – представнику та меценату футбольної команди «Олімп» с. Видричі, а токож всім громадським тренерам та представникам футбольних  команд, які беруть участь у першості району з футболу.

Користуючись нагодою, бажаю усім, хто безмежно захоплений фізичною культурою і не стоїть осторонь виру спортивного життя, міцного здоров’я, бадьорості духу, вдалих стартів і нових яскравих перемог.

Від щирого серця вітаємо всіх, хто не залишається байдужим та дбає в районі про фізичну культуру й спорт, тих, хто плідно займається тренерською роботою, хто досяг високих результатів у спорті, хто в минулі роки гідно відстоював честь Камінь-Каширщини на різних змаганнях.

Щира вдячність ветеранам  спорту, які посіяли перші зерна спортивних успіхів нашого міста, району на міжнародному рівні. Усім сили та наснаги у прагненні до фізичної та духовної досконалості.

Надія КАКАЛЮК,

в.о.начальника відділу молоді

 і спорту РДА.

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *