Незалежна громадсько-політична газета

Знову в числі кращих

с1Перші дні весняних канікул для спортсменів-дзюдоїстів Камінь-Каширської ДЮСШ розпочалися зі змагань. Так, наші юні спортсмени встигли побувати на чемпіонаті області серед юнаків та дівчат у віковій категорії до 14 та до 16 років.

Метою всіх цих спортивних заходів був відбір кандидатів у збірну команду області для участі в офіційних всеукраїнських змаганнях з дзюдо.
Наші спортсмени продемонстрували хороший рівень підготовки та вибороли чергові нагороди. Так, у віковій групі до 14 років серед дівчат юна дзюдоїстка Анна Тороканець здобула ІІ місце. Серд юнаків третю сходинку в лідируючому заліку посів вихованець нашої спортивної школи Артем Сельвесюк. А от у групі до 16 років ми маємо два чемпіони — Юлію Литвинчук та Всеволода Бащука.
Таким чином перемоги для наших дзюдоїстів стали чергвою радістю на додачу до канікул. Особливо ж приємно те, що вихованці спортивної школи району вкотре довели, що є одними з кращих на теренах Волині. А ще особливо приємно й викликає щиру подяку те, що в організації поїздки взяли участь відділ у справах молоді і спорту райдержадміністрації (Володимир Сінчук) та батьки спортсменів, які спільно зробили все, аби наші талановиті діти мали змогу проявити свої здібності.
Сергій Мельник, тренер-викладач дзюдо.

Спорт

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *