Незалежна громадсько-політична газета

Військовослужбовець оригінально привітав тата з ювілеєм

Виходець із села Котуш, а нині вже ковельчанин, Сергій Приходько знаний на теренах Волині насамперед як професійний стоматолог та волонтер із багатолітнім стажем. З 2014 року він безоплатно лікував зуби українським бійцям на фронті. А відколи почалася повномасштабна війна, й сам одягнув військовий однострій ЗСУ – став бойовим медиком. Навіть у вирі воєнних буднів він не забув про ювілейний 60-й день народження тата – головного наставника свого життя.

Військовослужбовець разом із сестрою Оксаною замовили у Волинського народного хору для свого батька – уродженця Рудки-Червинської Олександра Павловича Приходька – патріотичне музичне вітання, яке згодом бойовий медик опублікував на своїй сторінці у соцмережах.

«Сьогодні день народження у мого найкращого, найдорожчого та найнеповторнішого батька! Я не зможу висловити тобі татку, всієї моєї любові та подяки, адже в мене просто не знайдеться потрібних слів! Просто я хочу сказати, що любитиму тебе до останнього свого подиху! Адже для мене просто немає дорожчої людини! Ти мій ангел охоронець. Моя опора та радість. Я бажаю тобі тату, щоб ти менше сумував і приділяв своїм мріям більше часу! Адже коли ти будеш щасливий – я теж буду! З днем народження!», – зазначив Сергій для тата у дописі до відео, на якому найвідоміший хор Волині виконує для іменинника гімн ОУН «Зродились ми великої години» та пісню «Многії літа».

«Дякую Олександрові Стаднику та всьому колективу Волинського народного хору! Дякую, що маю таких друзів!», – додав на завершення військовослужбовець.

Любомир БРОШКО.  

НОВИНИ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *