Незалежна громадсько-політична газета

У районному відділі поліції зміни

Камінь-Каширський відділ поліції об’єднав Любешівський і Маневицький структурні підрозділи

поліція

З огляду на скорочення кількості районів на Волині нещодавно було затверджено нову організаційно-штатну структуру територіальних підрозділів поліції: чотири територіальні підрозділи, до складу яких увійшли 7 відділень поліції, 4 відділи поліцейської діяльності та 3 сектори поліцейської діяльності. У ГУНП зазначають, що при реорганізації було максимально враховано ключові питання щодо забезпечення належного рівня оперативного реагування на заяви та повідомлення, якісного виконання визначених законодавчо завдань і функцій. 

представлення камінь

Відтепер Камінь-Каширський районний відділ поліції включає в себе відділення поліції в Маневичах та відділ поліцейської діяльності у Любешові. Його очолив 39-річний підполковник поліції Сергій Редько, який донедавна працював на посаді начальника слідчого відділення і виконував обов’язки начальника Маневицького відділу поліції.
Заступниками начальника Камінь-Каширського районного відділу поліції стануть Сергій Невірець, Володимир Веремчук – начальник превентивної діяльності, Віктор Лісік – начальник сектору кримінальної поліції, Богдан Плясун – начальник слідчого відділення.
Начальником відділу поліцейської діяльності у Любешові залишається майор поліції Володимир Хвесик. Натомість Маневицьке відділення поліції очолить підполковник поліції Володимир Канонік, який до цього був керівником Камінь-Каширського районного відділу поліції.
Усі керівники нині тимчасово виконують обов’язки, але після завершення всіх перевірок і процедур будуть призначені на посади на постійній основі.
Іванна ВЕЛИЧКО.

ПУБЛІКАЦІЇ

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *